ОУ „Братя Миладинови“ въведе Електронен дневник

От началото на месец ноември 2011 година в училище „Братя Миладинови“ вече работи софтуерната система InfoServ® e-School – „Електронен Дневник“. Тя позволява всеки родител в реално време, чрез смс или по електронната поща, да получава информация за оценките на децата си и да следи техния успех. Родителите на ученици, учещи в училища, които използват системата InfoServ e-School, могат да се регистрират да бъдат своевременно уведомявани за оценките, отсъствията, поведението, и всяка отнасяща се до ученика им информация, която училището въведе в системата. Услугата „Уведомяване на Родители” е пакетна и включва трите канала за комуникация: SMS, e-mail, и проверка по телефона.

Регистрация за пакетната услуга „Уведомяване на Родители” можете да направите, по един от следните начини:

Регистрация чрез изпращане на SMS

Всеки клиент на мобилните оператори Мобилтел, Глобул или Виваком може да се абонира за пакетната услуга „Уведомяване на родители“ като изпрати заявка с безплатен SMS, съдържащ уникалния ID-код на ученика (попитайте класния ръководител) на номер 1987. Родителят регистрира номера на своя мобилен телефон и се съгласява да бъде оповестяван при настъпили събития свързани с неговото дете. Цената на услугата е 1,20 лв. с ДДС на месец, като в нея са включени неограничен брой SMS и е-мейл уведомления и възможност за проверка на информацията за ученика по телефона.

или

Онлайн Регистрация на Родители през www.e-school.bg

Родителят може да се регистрира за пакетната услуга „Уведомяване на родители“ и онлайн на страницата на InfoServ e-School като попълни в регистрационната форма ID-код (предоставя се от класния ръководител) или ЕГН на ученика, и GSM телефонен номер, на който желае да получава SMS-и. Цената на пакетната услуга е 6 лв. с ДДС за 1 учебен срок като в нея са включени до 100 броя SMS уведомления, неограничен брой е-мейли и възможност за проверка на информацията за ученика по телефона. Онлайн Регистрация на Родители – http://e-school.bg/index.php/online-parents-register.html